HomeAboutPeopleProjectsTestimonialsAwardsNewsContact

Heading

MAKE_
SPACE
Beach house Renovation
BEFORE
Beach house Renovation

Awards:
2008 BDAQ Regional Building Design Award winner: Alterations and Additions

Location: Currumbin Beach
Build Area: 280 sqm
Site Area: 405 sqm
Special Features: Stone Cladding; Feature recycled Timber Posts; Stained HWD Shiplap Cladding

This renovation design to the existing beach cottage involved the addition of a new garage at the front and the renovation of existing rooms to provide for the needs of a growing family, incorporating a modern light and open style. Recycled hardwood pulled from the renovated structure, Western Red Cedar combined with stone elements gave this home a more natural appearance suiting the owners beach going lifestyle.

Instagram
Make_Space_Here >